top of page
Untitled_edited_edited.jpg

INGENTING ÄR OMÖJLIGT

Mer än 35 år inom branschen ger en bred och lång erfarenhet. Det är mycket kunskap vi har samlat på oss och med tiden har företaget också kunnat växa. I tidernas begynnelse startades ett litet företag som arbetade med måleri och delikata byggen.
Många år av arbete utomlands runt om i Europa, skapade grunden för den gedigna kunskapen vi har idag. Vi har lärt oss att ett jobb ska utföras grundligt och det får ta den tid det tar.
Vi är stolta över vår yrkesskicklighet och vi värdesätter varje kund och varje arbete.
Det är 100 % kundnöjdhet som gäller.

Om oss: Om oss
Construction Worker Lifting Wood Board

JOBBA HOS OSS

Gillar du utmaningar och kreativt tänkande?

Om du söker en arbetsplats där du kan kombinera din yrkesskicklighet inom byggbranschen med ett kreativt tänkande kan IT IZ Bygg AB vara företaget för dig. När vi åtar oss ett projekt är det inte bara en byggkonstruktion eller ett jobb för oss.


Det vi levererar ska vara en byggkonst där vi tar oss an kundens önskemål och gör dem till verklighet. Vi ser varje projekt som en utmaning som vi gemensamt arbetar med. För oss är det viktigt att känna gemenskap när vi arbetar med våra projekt, att alla känner engagemang och passion för sitt yrke – och inte minst levererar slutresultatet med stolthet.  


Om det är lika viktigt för dig som för oss då kan du vara rätt person för IT IZ Bygg AB. Välkommen att höra av dig till oss med din ansökan.


Om oss: Om
bottom of page